Hirdetés

Hírek
Dugók Budapest felé: már Hatvantól beállt reggel az M3-as
Dugók Budapest felé: már Hatvantól beállt reggel az M3-as
Hirdetés

Kezdődik a munka, hétfő reggel ismét csak élénk volt a forgalom a fővárosba vezető főbb útvonalakon.

Torlódtak a járművek hétfő reggel 8 körül az M3-as autópályán az M0-ás autóút csomópontjától, de már Hatvantól szakaszos lassulásra kell számítani – közölte az Útinform.

Nagy volt a forgalom az M2-es autóúton Sződligettől, a 4-es főúton Monortól, a 10-es főúton Pilisvörösvártól, a 31-es főúton Sülysáp és Mende között, valamint Dunaharasztitól az 51-es főúton, továbbá a Csepel-szigeten Halásztelektől befelé a II. Rákóczi Ferenc úton is.

Az M3-as autópályán Budapest felé Hatvan és Bag között jelentős torlódásra kellett készülni – tették hozzá.

A torlódást az okozhatja, hogy egészen csütörtökig korlátozásokat vezettek be munkálatok miatt.

Mint beszámoltunk róla, hétfő reggel hét órától csütörtök 15 óráig Hatvan térségében az 59-es kilométerszelvény után mintegy 700 méteren vízátfolyást megszüntető, úgynevezett horonyvágási munkákat végeznek.

Ugyanígy hétfőn kezdik Gödöllő térségében a 27-es és a 30-as kilométer szelvény között a zajvédő fal építési munkáit, a korlátozás itt péntek 15 óráig tart.

Az érintett szakaszokon a munkavégzés idejére az M3-as forgalma egy sávra szűkül és óránkénti 60 kilométeres sebességkorlátozást vezetnek be.

A fentiek mellett hétfőn az M5-ös autópályán Röszke felé az újhartyáni csomópont után, a 46-os km közelében felborult egy cementszállító kamion, a rakománya szétszóródott, ezért csak a belső sávon, lépésben haladt a forgalom.

Nagykanizsa és Letenye között, a 7-es főút 218-as km-énél két autó frontálisan karambolozott. Ott félpályán haladt a forgalom.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a határátkelőnél időszakosan néhány száz méteresre duzzad a várakozó kamionsor a kilépő oldalon.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20171120_kozlekedes_torlodasok

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x