hirdetés

Velünk tartasz?
Dudálás miatt szólt a kisfiú. Kipattantak és megverték

Dudálás miatt szólt a kisfiú. Kipattantak és megverték

2021-04-29 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Szolnoki Járási Ügyészség egy 61 éves törökszentmiklósi nővel és a 40 éves fiával szemben, mert tavaly szeptemberben megvertek egy iskolásfiút. – írta meg a 24.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség szóvivőjének, Nagy Lajosnak a tájékoztatása szerint a gépkocsit vezető nő Törökszentmiklóson, a Hunyadi János úton, a közeli óvoda előtt elhaladva hosszan dudált. Ezért a járdán kerékpárját tolva közlekedő iskolás fiú odakiáltotta neki: „Ne dudáljál!”.

Erre a nő hirtelen fékezéssel megállította az autót. Fia pedig kipattant az anyósülésről, és fennhangon számon kérte a fiút, milyen jogon szól bele abba, hogy mások hogyan vezetnek. Eközben a nő is kiszállt az autóból, pofon vágta a gyereket, majd kiabálva azt követelte, hogy azonnal kérjen tőle bocsánatot.

A fiú bocsánatot kért. A nő fia azonban „Nincs bocsánat!” szavak kíséretében tenyérrel, nagy erővel szájon vágta a megszeppent gyermeket. A nő és fia által adott pofonoktól az iskolásfiú szája felrepedt, és az ajkán pontszerű bevérzések keletkeztek.  

Ezt követően a férfi felszólítására a kiskorú megmondta, hogy melyik iskolába jár. Ekkor a férfi karon ragadta a fiút, s egyenesen az iskola igazgatójához ment vele. A férfi kérdőre vonta az intézmény vezetőjét, hogy hogyan tanítják ők a diákjaikat a közlekedési szabályokra, majd távozott az iskola épületéből.

A járási ügyészség pénzbüntetést kért az elkövetőkre.

Forrás: 24.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK