Gondolkodtató
Csupán 8 óra alatt villanyosítanak hétköznapi autókat
Csupán 8 óra alatt villanyosítanak hétköznapi autókat
Hirdetés

Az e-Revolt nevű német startup kifejezetten a mindennapi autók villanyosítására szakosodott, s immár 42 különböző modell átépítését vállalja.

A nyolcórás folyamat első lépéseként a szakemberek megbizonyosodnak arról, hogy az átépíteni kívánt autó biztosan megfelel a követelményeknek.

Ezután kiszerelik az összes olyan alkatrészt, ami a belső égésű hajtáláslánc részét képezte, majd becsavarozzák az eredeti motor felfogatási pontjaihoz tökéletesen illeszkedű segédkeretet, amelybe az elektromos hajtás elemei kerülnek. A folyamat zárásaként a műszerfalat további műszerekkel egészítik ki. – közölte a Totalcar.hu a motor1.com cikke nyomán.

Hirdetés

Bár az átépítés viszonylag gyorsan lezajlik, nem olcsó. Az e-Revolt 12 ezer és 16 ezer euró, azaz 4,5 és 6,1 millió forint közötti összeget kér a munkáért, melynek eredménye egy körülbelül 250-300 kilométer hatótávú elektromos autó lesz. Ezen kívül sem a beszerelt elektromos motor teljesítményéről, sem az akkumulátor kapacitásáról nem közölt információkat a cég.

– tették hozzá


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés