Hirdetés

Hírek
Csuklós busz állt keresztbe a BAH-csomópontnál
Csuklós busz állt keresztbe a BAH-csomópontnál
Hirdetés

Olvasónktól kaptuk a fotókat.

„Csuklós busz keresztbe állt. Hegyalja út elesett! Teljesen elzárja a forgalom elől az utat a BAH-csomópontnál”

-írta meg olvasónk.

Ónos eső, eső és havazás miatt is figyelmeztetést adtak ki.

Hirdetés

Olvasónk fotója

Az Országos Meteorológiai Szolgálat ónos eső miatt kettes fokozatú, narancssárga figyelmeztetést adott ki Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád vármegyékben, míg egyes fokozatút Baranya, Fejér, Komárom-Esztergom, Somogy, Vas, Veszprém és Zala vármegyékben.

Egyes fokozatú, citromsárga figyelmeztetés van érvényben eső miatt Pest, Fejér, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyékre. Havazás miatt egyes fokozatú, citromsárga figyelmeztetés lépett érvénybe Pest, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyékben.

Hirdetés

A BKK Info közösségi oldala is arról ír, hogy fővárosszerte intenzíven havazik, ami nehezíti a közlekedést, ezért arra kérnek mindenkit, hogy fokozott figyelemmel vezessenek. A tájékoztatás szerint a 7-es, a 60A és a 60B autóbusz nem közlekedik, az 53-as autóbusz a Márton Áron tér és a Sasadi út között nem jár.

Az 58-as, a 141-es, a 158-as és a 250-es autóbusz nem közlekedik a Mára Terézia utca és a Pannónia utca között. A 40-es, a 40B, a 88-as, a 88A, a 140-es, a 140A, a 188-as és a 240-es autóbusz terelve az autópályán jár, a Sasadi út és a Károly király utca között nem közlekedik.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés