Hirdetés

Hírek
Csináltak egy kütyüt, amitől sokkal ritkábban kell ablaktörlőt cserélni az autón
Csináltak egy kütyüt, amitől sokkal ritkábban kell ablaktörlőt cserélni az autón
Hirdetés

A németek által fejlesztett Ecocut képes egyenletesen elvágni az ablatörlő lapát gumiját, így az jó ideig még használható lesz.

Bármennyire is minőségi ablaktörlőt választ valaki az autójára, egy bizonyos számú törlés után a gumi elfárad, elkopik, a szélvédőn pedig minden törlés után csíkot fog hagyni. Ez jó esetben csak esztétikailag zavarja az autóst, rossz esetben pedig a kilátást is akadályozza – bár eddig ugye el sem kellene jutni.

Hirdetnél itt??? Katt ide!

Hirdetés

A javításra sokféle megoldás létezik: aki nem akar házilag barkácsolni, az vesz magának egy újat, aki viszont bütykölgetne, az megpróbálja házilag levágni róla a tönkrement részt. Hogy ki mivel próbálja ezt kivitelezni, az persze változó, a németek viszont csináltak egy kütyüt, amivel azt ígérik, minden eddiginél könnyebb lesz majd elvágni a gumit.

Az Ecocut gyakorlatilag egy olyan vágóeszköz, amit már eleve úgy alakítottak ki, hogy az ablaktörlő gumi pont illeszkedjen hozzá. Ennek köszönhetően egyenletes lesz a vágási felület, és mindenhol azonos értékű gumit fog belőle levágni az autós.

Az eszköz jelenleg 13 euróba (kb. 4000 forint) kerül, ennyiért pedig már ablaktörlőt is lehet kapni. A második használat után viszont az eszköz gyakorlatilag visszahozza az árát.
 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170619_ablaktorlo_csereje_ecocut


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés