Hirdetés

Hírek
Csináld magad: sosem volt még ilyen egyszerű és látványos az autótuning
Csináld magad: sosem volt még ilyen egyszerű és látványos az autótuning
Hirdetés

Hatalmas felnik, nagy szárnyak, menő légbeömlők – csupán másodpercek és ízlés kérdése. Nem mellesleg teljesen ingyen.

Az autótuninggal foglalkozó cégek gyakorlatilag nem ismernek lehetetlen, lényegében bármilyen gyártmányú és típusú négykerekűhöz kínálnak egyszerűbb és persze sokkal összetettebb szépészeti megoldásokat. Ezek közös vonása azonban, hogy általában alaposan leszívja a pénztárcánkat, illetve sok esetben a végeredmény nem feltétlenül olyan, amit mi eredetileg szerettünk volna.

Hirdetnél itt??? Katt ide!

Hirdetés

3DT weboldalon, illetve a szolgáltatáshoz kapcsolódó androidos és iOS-es alkalmazások segítségével viszont teljesen ingyen és bérmentve összeállíthatjuk álmaink tuningverdáját. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani a rendkívül részletes és valósághű 3D alapmodellt, legyen az egy Alfa Romeo, egy Audi vagy akár egy BMW, melyhez pillanatok alatt össze is válogathatjuk a nekünk legjobban tetsző karosszériaelemeket, lámpákat, felniket és egyéb díszítőelemeket.

© 3dtuning.com

Természetesen az autó színe is megváltoztatható, ki/bekapcsolhatók az első/hátsólámpák és akár matricákat is ragaszthatunk a kasznira. Ha elkészültünk a remekművel, minden további nélkül elmenthetjük azt, és annak alapján a valódi autónk külcsínjét is módosíthatjuk a megfelelő szakműhely segítségével. A feladat nem túl bonyolult, ugyanis a 3DT adatbázisában valódi gyártók virtuális tuningelemeivel találkozhatunk.

A fotórealisztikus virtuális tuningszolgáltatás mintegy 3 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik, és ha esetleg nem száll meg bennünket az ihlet, akár a társaink alkotásait is átböngészhetjük. A fotók egyszerűen megoszthatók, így adott esetben Facebook ismerőseink sem menekülnek meg a kreálmányainktól.

© 3dtuning.com

 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170628_sosem_volt_meg_ilyen_egyszeru_es_latvanyos_az_autotuning


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés