Hirdetés

Gondolkodtató
Csak ki kellett volna hajtani a mélygarázsból, de ez sem sikerült – videó
Csak ki kellett volna hajtani a mélygarázsból, de ez sem sikerült – videó
Hirdetés

Kevés annál egyszerűbb manőver létezik, mint amikor egy mélygarázsból kell kihajtani. Az alábbi sofőrnek viszont ez is gondot okozott.

Vannak olyan közlekedési helyzetek, amiket csak nagyon nehezen lehet értelmezni, és olyanok is, amik komoly vitát képesek generálni. Ez utóbbi közé tartozik például a múlt hét legnagyobb közlekedési kérdése, hogy az alábbi képen a busznak vagy az autónak van-e elsőbbsége. A lenti videóban szereplő autós láttán azonban nem ezért vakarjuk a fejünket.

Nehezen tudunk annál egyszerűbb manővert elképzelni, mint hogy ki kelljen hajtani egy mélygarázsból. A rutintalan sofőröknek mondjuk a lejtőn való felkapaszkodás jelenthet problémát, az alábbi felvétel főszereplőjének azonban nem ez okozott gondot.

A sofőr valószínűleg azt gondolta, hogy a sorompó automatikusan nyílik fel, így viszonylag bátran hajtott neki. Bár az eszköz nem törött le, jó nagy horzsolást hagyott a motorháztetőn. Az ott lévő őr rögtön elmagyarázta a sofőrnek, hogy a kártya arra való, hogy ki tudjanak hajtani, és még segített is neki.

Hurrá, a sorompó felnyílt, szabad az út – gondolhatnánk. Ehelyett sikerült ezt a manővert összehozni.

 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170807_melygarazs_range_rover_autos_video_baleset
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés