TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Csak 10 perce vezetett a rendőrnőt elgázoló kamionos

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Egyórás tárgyalást követően 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték azt a kamionsofőrt, aki hétfőn sodorta el az épp intézkedő fiatal rendőrnőt az M5-ösön – írta a Blikk. A román állampolgárságú férfi bocsánatot kért az áldozat családjától.

A román állampolgárságú T. Andrást halálos közúti baleset gondatlan okozásával gyanúsítják – közölte a Blikk.

A férfi a lap szerint több mint tíz éve dolgozik kamionsofőrként, egymillió kilométert vezetett már csak annál a cégnél, ahol a baleset idején is dolgozott. A tragédia előtt kipihent volt, mindössze 10 perce ült a volán mögött, éppen Hódmezővásárhelyre igyekezett.

Farsang Andrea, a sofőr védője szerint a férfi részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy védence csatornát váltott a rádióján a baleset előtti pillanatokban, az útszakaszon pedig akkora köd volt, hogy mielőtt a rádió­hoz nyúlt, nem látta a rendőrautót és az igazoltató rendőrt sem.

“András szörnyen sajnálja, ami történt, amint találkoztunk a rendőrségen a baleset után, az első kérdése az volt, hogy miként tudna bocsánatot kérni a halott lány szüleitől” – közölte a védő.

A rendőrnő és társa egy autót igazoltattak az autópályán, amikor elgázolta őket a ka­mion. A két éve rendőrként szolgáló 23 éves Menus Anikó a helyszínen életét veszítette, a társát kórházba szállították, ahol megműtötték. Állapota a Blikk szerint jelenleg kielégítő.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170216_kamionsofor_gazolas
 
Hozzászólok a Facebookon
 

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!
(ezért hirdess nálunk)

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Garázs csoportunk

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?