Hirdetés

Hírek
Buszmegállóba csapódott egy autó a XIII. kerületben, egy ember meghalt
Buszmegállóba csapódott egy autó a XIII. kerületben, egy ember meghalt
Hirdetés

Két autó karambolozott, két embert feszítővágó segítségével szedtek ki a tűzoltók a roncsokból. Egy ember meghalt. A másik kocsi is összetört.

Egy másik kocsival ütközött a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca kereszteződésében, majd buszmegállóba csapódott egy autó hétfő délután a főváros XIII. kerületében.

A helyszíni fotókon jól látszik, hogy az egyik autó a megálló szélfogójában állt meg, a másik pedig közvetlenül mellette úgy, hogy a hátsó része a járdán, az orra az úton volt.

A tűzoltók két sérültet feszítővágó segítségével emeltek ki a roncsokból.

© police.hu
© police.hu

A Borsnak egy szemtanú azt állította: a fehér Mercedes áthajtott a piroson, már akkor majdnem elütött egy zebrán gyaloglót, utána ütközött össze a másik autóval. A Mercedes vezetője ki tudott szállni a kocsiból, majd arról a vért kezdte törölgetni – tette hozzá. A szemtanú szerint egy hajléktalan halt meg a balesetben.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán közzétett videóban Győrfi Pál kommunikációs vezető azt mondta: egy fiatal férfit próbáltak újraéleszteni, de nem tudták megmenteni az életét. Összesen hat sérültet vittek kórházba a helyszínről, két ember közülük életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Dózsa György utat a Városliget felé lezárták.

A BKK délután fél öt előtt közölte, hogy a 75-ös trolibusz teljes vonalán továbbra is pótlóbuszok járnak.

 

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés