Hirdetés

Hírek
Büntetőfékezett, mert azt hitte követik. Sokadik próbálkozásra bele is hajtott a mögötte jövő
Büntetőfékezett, mert azt hitte követik. Sokadik próbálkozásra bele is hajtott a mögötte jövő
Hirdetés

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy középkorú nővel szemben, aki egy hétvégi éjszakán büntetőfékezett a mögötte haladó előtt.

A vádirati tényállás szerint a nő két barátnőjével szórakozott 2023 novemberének egyik hétvégéjén, egy győri szórakozóhelyen. Innen a hajnali órákban autóval indultak haza, mikor észlelték, hogy mögöttük az egyik utas volt élettársa közlekedik.

A vádlott úgy ítélete meg, hogy a férfi követi őket, ezért közlekedése során, a hajnali órákra jellemző gyér forgalom ellenére többször is hirtelen, ok nélkül fékezett az autójával. A mögöttük haladó férfinak intenzíven, állóra kellett fékeznie járművét, míg végül egy alkalommal már nem is tudott megállni a vádlott mögött és nekiütközött az előtte megálló gépkocsinak.

Az ütközés során személyi sérülés nem történt.

Az ügyészség a terheltet közúti veszélyeztetés elkövetésével vádolja. Vele szemben akár három év szabadságvesztés is kiszabható, valamint az ügyészség indítványozta, hogy az elkövetőt a járásbíróság határozott időre tiltsa el a járművezetéstől.

Az érdemi döntést az ügyben várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni. A sértett által készített felvételen a fékezések és az ütközés látható. – közölte az Ügyészség

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés