Hirdetés

Dashcam
Büntetőfékezések, kormányráhúzás! Bepöccent az Opel sofőrje. Nem tetszett neki a villogás
Büntetőfékezések, kormányráhúzás! Bepöccent az Opel sofőrje. Nem tetszett neki a villogás
Hirdetés

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt a 22. kerületben, a Nagytétényi út- Háros utcai kereszteződésnél, a 11. kerület felé haladva, 2023. Január 7-én, este 22h körül.

„A Nagytétényi úton, másokat veszélyeztetve, jobbról előzése után, a villantást több alkalommal büntetőfékezéssel köszönte meg, illetve amikor ki akartam kerülni, rám húzta a kormányt.
Ez látszik a videón is. Mindezt úgy, hogy utassal voltam, aki a végen megköszönte, hogy nem csapódtunk bele az elöttünk lévő autóba.
Ha megnézitek, a forgalomban lévő másik autós, Fordos, meg is állt volna neki, de utána kikerülte, majd tovább mentünk.”

– fűzte a felvételhez a kamerás autó sofőrje.

Az Opel sofőrjének erősen felmehetett a vérnyomása a villogástól, indulatain nem tudott úrrá lenni, ez jól látszik a felvételen.

Az ilyen eseteknél nem győzzük hangsúlyozni, hogy a saját és mások épségének érdekében az alap konfliktust követően lehetőleg ne provokáljátok semmilyen módon az ilyen pszichológiával rendelkező egyént, mivel ez kiszámíthatatlan reakciókat válthat ki belőlük.

A következő Civil Pofátlan(tan)ítás epizódban vélhetőleg viszontláthatjuk majd a felvételt.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés