Hírek
Buli után egy idegen autójában találta magát…
Buli után egy idegen autójában találta magát…
Hirdetés

Egy kecskeméti lakos értesítette a rendőrséget 2023. december 16-án reggel, hogy éjszaka eltűnt a kocsija az udvarból.

A sértett elmondta, hogy egy ritkábban lakott településrészen, a tanyavilágban él, amit biztonságosnak ítélt meg, ezért rendszerint a parkoló autóban hagyta az indítókulcsot, és a kaput sem zárta. Ez kényelmes megoldásnak bizonyult, hiszen sokat használta a járművet, ami így mindig indulásra kész volt.

A rendőrök nyomozni kezdtek a gépkocsi holléte és a tolvaj után, ám eközben nem várt hívást kapott a tulajdonos. Egy ismeretlen férfi telefonált, aki közölte vele, hogy a kocsijában ébredt az egyik edzőterem parkolójában.

Hirdetés

A felek találkozót beszéltek meg, ahol visszakerült a jármű a jogos tulajdonosához, és némileg az eltűnés körülményei is tisztázódtak. Kiderült ugyanis, hogy a férfi egy buliban volt előző este, ahol többet ivott a kelleténél. Az utolsó emléke, hogy táncol, a következő pedig az, hogy egy ismeretlen autóban fekszik.

A kesztyűtartóban megtalálta a tulajdonos iratait, valamint névjegykártyáját, így jutott el hozzá. A férfinak bűntudata volt a történtek miatt, ezért megtankolta az autót, mielőtt visszaadta, sőt, kárpótlásul kifizetett egy olajcserét. A nyomozók jármű önkéntes elvétele miatt kihallgatták a gyanúsítottat, majd rövid időn belül befejezték az eljárást és bíróság elé állítást javasolnak. – közölte a police.hu


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés