Velünk tartasz?
Budakeszi 3D-s Zebra: Tanúskodnia kell a készítőnek. Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanújával indított nyomozást a rendőrség

Budakeszi 3D-s Zebra: Tanúskodnia kell a készítőnek. Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanújával indított nyomozást a rendőrség

2020-09-16 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Még tavaly szeptember 11-én hajnalban festette fel Szemző Áron a Momentum budakeszi képviselője a háromdimenziós hatású gyalogos-átkelőhelyet Budakeszi egyik forgalmas helyszínén.

“BEIDÉZTEK TANÚNAK A 3D-S ZEBRA ÜGYÉBEN

Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2019. szeptember 11-én hajnalban felfestettem egy zebrát Budakeszin az általános iskolához, ahol annak ellenére nem volt gyalogos átkelő, hogy van ott buszvégállomás és bölcsőde is.

Ráadásul az óriási forgalom miatt az itt lakók szerint szükséges volt a forgalom lassítása.

Fontos megjegyezni, hogy én nem önkényesen jelöltem ki oda gyalogátkelőt, ez már megtörtént régebben, én csak meghallottam a budakesziek szavát, felgyorsítottam a folyamatot és cselekedtem a lakók érdekében.

Egyesek szerint ezzel bűncselekményt követtem el. A rendőrség tudomásom szerint közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanújával indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Ezzel kapcsolatban hívtak most be tanúskodni.

Ezzel kapcsolatban az álláspontom nem változott. Ha az, hogy festettem egy messziről is látható 3 dimenziós zebrát, amin bárki biztonságosan átkelhet, veszélyes a társadalomra, akkor a tetteimért természetesen vállalni fogom a felelősséget.”

hirdetés

A nem hivatalos festés után hivatalosan is felfestették a csíkozást az illetékesek.

Dorogon is elkészült egyébként egy 3D-s zebra nemrég, egy általános iskola utcájában.

Borítókép: Szemző Áron / Facebook


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Érdekelhet 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK