Hirdetés

Hírek
Brutális képek az M0-s baleset helyszínéről
Brutális képek az M0-s baleset helyszínéről
Hirdetés

Megírtuk, turistákat szállító busz karambolozott egy autópálya-karbantartó géppel vasárnap délután. Egy ember – a buszsofőr – életét vesztette a helyszínen, és két súlyos sérült is van, 23-an pedig könnyebben megsérültek.

Szigetszentmiklós, 2017. május 14. Összetört szerb turistabusz az M0-ás 16-os kilométerénél, a szigetszentmiklósi szakasznál, ahol a gépjármû pályakarbantartó teherautónak ütközött 2017. május 14-én. A balesetnek egy halálos áldozata, két súlyos és több mint húsz könnyû sérültje van. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője az MTI-nek elmondta, hogy tíz mentőegységet riasztottak a helyszínre, közöttük egy mentőhelikoptert és egy mentőmotort is. Tizenkilenc embert vittek kórházba, egy férfi a helyszínen meghalt – közölte.

Police.hu

Tájékoztatása szerint két férfi súlyosan megsérült, egyiküknek mellkas-sérülése, másikuk combcsont- és medencetörése van. Mindkettejüket a Merényi Gusztáv kórházba vitték.

Szigetszentmiklós, 2017. május 14. Sérült teherautó és összetört szerb turistabusz az M0-ás 16-os kilométerénél, a szigetszentmiklósi szakasznál, ahol a busz pályakarbantartó teherautónak ütközött 2017. május 14-én. A balesetnek egy halálos áldozata, két súlyos és több mint húsz könnyû sérültje van. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Tizenhét ember az első vizsgálatok alapján könnyebben sérült meg a balesetben, de mindenkit meg kell röntgenezni, hogy kizárjanak egy esetleges súlyosabb sérülést. A Merényibe, a Honvédkórházba és a Péterffy kórház traumatológiájára vitték a sérülteket – ismertette Győrfi Pál.

Police.hu

A 24.hu úgy tudja, a külföldi busznak szerb rendszáma van. A balesetben érintett teherautó a közútkezelő járműve. Az érintett ország konzulátusával már felvették a kapcsolatot.

(Képek: police.hu)

Forrás: http://24.hu/belfold/2017/05/14/brutalis-kepek-az-m0-s-baleset-helyszinerol/
 

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés