Hirdetés

Hírek
Börtönbe kerülhet a nő, aki menet közben elégítette ki a volán mögött ülő párját
Börtönbe kerülhet a nő, aki menet közben elégítette ki a volán mögött ülő párját
Hirdetés

Csütörtökön állították bíróság elé azt a nőt, aki vezetés közben elégítette ki szexuálisan párját Új-Zélandon –szúrta ki a LADBible cikkjét a Tények.hu

A középkorú pár nem sokkal éjfél előtt a Fordell állambeli Kauangaroa úton közlekedett autóval, amikor az anyósülésen ülő nő a hirtelen vágytól és a korábban elfogyasztott italoktól vezérelve kényeztetni kezdte az autót vezető partnerét.

Kilométereket tettek meg így, ám a sofőr egyszer csak elvesztette az irányítását a kocsi felett és egy kerítésbe csapódtak.

A balesetben szerencsére egyikőjük sem sérült meg. A pár hölgy tagja mindent megtett, hogy elterelje a gyanút arról, hogy miért történt a baleset. Kipattant az autóból és a hátsó ülésre ült. Ezután a kiérkező rendőröknek hamis adatokat adott meg magáról és egy elferdített forgatókönyvvel állt elő. Az egyenruhások az alkoholszondát is megfújatták a párral, ekkor derült fény a nő ittasságára. A határérték háromszorosát mutatta ki a készülék.

Hirdetés

A hatóságok első körben bevonták Lela jogosítványát, 750 új-zélandi dollár (közel 180 ezer forint) pénzbírságot kapott és 162 új-zélandi dollár (több mint 40 ezer forint) megfizetésére kötelezték, mely fedezi az ütközésben következtében megrongált kerítés javítását, eredeti állapotának helyreállítását.

Mivel a hölgy elferdítette a baleset keletkezésének körülményeit, hamis adatokat, másik nevet adott meg a rendőröknek és akadályozta a nyomozást, akár 7 év börtönbüntetésre is számíthat.

Fotó: EKATERINA BOLOVTSOVA: pexels / Forrás: tenyek.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés