Hirdetés
Autóteszt
Bombaáron lesz kapható itthon az új Dacia, letarolhatja a piacot
Bombaáron lesz kapható itthon az új Dacia, letarolhatja a piacot
Hirdetés

Bemutatták Magyarországon az új Dacia Dustert, megvannak az árak is. Nagyon nagy sikere lehet a modellnek. – írja az origo.hu

Noha a Dusternél generációváltás történt, valójában egy komolyabb ráncfelvarrást hajtottak végre a modellen. De nem is kellett többet, merta típus még hétévesen is igen jól fogyott, összesen már több mint egymilliót gyártottak belőle.

FORRÁS: DACIA

Az új generáció alapvetően a régi technikáját kapta meg, de ezen kívülszinte minden részletét áttervezték, és számos olyan újítást vezettek be, ami sokkal élhetőbbé teszi.

Például a régi Duster legnagyobb gyengeségét, a kényelmetlen üléseket lecserélték, az újak végre jól formázottak és megfelelő komfortot nyújtanak.

A magyar bemutató legnagyobb érdekessége az ár volt, és nyugodtan kijelenthetjük, hogysikerült olyan árat kalkulálni az autóhoz, ami okoz majd kellemetlen pillanatokat a konkurenciánál.

FORRÁS: DACIA

Az árlista 2,999 millió forinttól indul, de ebben a verzióban még nincs klíma és nem is rendelhető, vagyis igazából csak mutatóba létezik, sokat nem fognak eladni belőle. Az 1,6-os, 114 lóerős szívó benzinessel szerelt Essential változat 3,299 millió forintba kerül, a 100 ezres klíma, az 50 ezres tolatóradar és az ugyanennyibe kerülő ülésfűtés hozzáadása után egyteljesen élhető autó lesz kapható 3,5 millióért.

Ehhez esetleg még egy metálfényezés 125 ezres tétele adódhat hozzá.

1,2-es turbómotor (125 LE) csak Prestige felszereltséggel kapható 4,449 millió forintért, összkerékhajtással ugyanez 4,999 millió forint. A legolcsóbb dízel (1.5 dCi, 90 LE) 3,799 millió forintba kerül Essential szinten, a fent felsorolt extrákkal pont megáll négymilliónál.

Fotó: vezess.hu
Fotó: vezess.hu
Forrás: http://www.origo.hu/auto/20180122-ducia-duster-arlista.html

MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája