Hirdetés

Gondolkodtató
Bevásárlóközpont második emeletére tévedt be autójával egy idős asszony Amerikában
Bevásárlóközpont második emeletére tévedt be autójával egy idős asszony Amerikában
Hirdetés

Zavarában már azt sem tudta, mit csináljon egy idős nő, aki egy massachusettsi bevásárlóközpont második emeletére hajtott luxusterepjárójával – írta meg a New York Post. – szúrta ki az Index.

Az idős asszony helyi idő szerint csütörtök délben a Boston külvárosában található South Shore Plaza egyik garázsbejáratát elhagyva egy gyalogoshídon keresztül száguldott át, tudta meg a masslive.com.

Az ajtók automatikusan kinyíltak, és a nő be tudott gurulni a városi terepjárójával, mivel a bejáratnál egy közelmúltban történt baleset miatt hiányzott egy biztonsági ütköző – közölte a rendőrség a portállal.

A meg nem nevezett, hetvenes éveiben járó hölgy balra kanyarodott, és lassú tempóban hajtott nagyjából 50-55 métert a bevásárlóközpont második emeleti fő folyosóján, ahol felborított egy növényládát, majd nekiment más tárgyaknak, mielőtt megállt, írja a Boston Herald. Egy hozzászóló szerint a parkolóház az automata dupla ajtó mellett lehetett, ez zavarhatta meg az asszonyt.

Amikor a rendőrök megérkeztek a helyszínre, a nő a járműben ült, és eléggé „zavarodottnak” tűnt, miközben az emberek beszéltek hozzá – tudta meg a New York Post. Az idős hölgy autója kisebb károkat szenvedett, de a sofőr nem sérült meg. A nőt elővigyázatosságból kórházba szállították a mentők.

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés