Hirdetés

Hírek
Betépett sofőrt üldöztek a veszprémi rendőrök
Betépett sofőrt üldöztek a veszprémi rendőrök
Hirdetés

2024. február 11-én a rendőrök ellenőrizni akartak egy autót, amely megvárta, míg a járőr kiszáll az autóból, majd nekiindult, faképnél hagyva az egyenruhást.

A rendőrök ezután üldözőbe vették az autóst, aki egy körforgalomból kifelé jövet az útpadkának ütközött, és defektet kapott. Néhány métert még így is haladt a járművel, de végül kénytelen volt megállni.

A 39 éves balatonkenesei sofőrről az intézkedés során kiderült, hogy el van tiltva a vezetéstől, ráadásul az ő és tizenöt éves utastársa átvizsgálása során Cannabis-motívummal ellátott őrlő került elő a férfi zsebéből. Ezután mindkettőjüket előállították mintavételre, melynek során kiderült, hogy mindketten kábítószer hatása alatt álltak. 

A 15 éves fiatal ellen kábítószer birtoklása vétség miatt tettek büntetőfeljelentést, az autót vezető 39 éves férfit pedig őrizetbe vették, és vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett, járművezetés bódult állapotban vétség, valamint kábítószer birtoklása vétség miatt indult eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés