Hirdetés

Gondolkodtató
Belerohant a kamion egy másik – tolató – kamionba az M4-esen
Belerohant a kamion egy másik – tolató – kamionba az M4-esen
Hirdetés

Péntek kora délután az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Abony térségében az egyik lehajtón túlment egy kamionos, utána megállt és lassan elkezdett visszatolatni. – írja a Magyar közút. A felvételt az ő kameráik rögzítették.

“Sokan ki tudták kerülni, de jött egy másik kamion, ami gyakorlatilag fékezés nélkül telibe találta a szabálytalanul közlekedő, tolató járművet.Egy harmadik kamionos pedig éppen csak az utolsó pillanatban tudott megállni és szerencsére nem csapódott be a két összetört járműbe.

A karambolozó kamionok teljes egészében elfoglalták a pályát. Sokan így újabb veszélyes manőverekkel a belső sávból vagy ugyanúgy tolatva kerülték ki a lehajtóágon a balesetet. A ceglédi és szolnoki szakembereink, illetve a rendőrség a helyszínre érkezve a szükséges előjelzéseket kihelyezték és megkezdődhetett a műszaki mentés.” – tették hozzá Instagram oldalukon.

A balesetben a becsapódó kamion vezetőfülkéje szinte felismerhetetlenségig roncsolódott, a helyszíni képek alapján ugyanakkor csodával határos módon a vezető könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Azonban a karambolozó kamionok így is teljes egészében elfoglalták a pályát. A közútkezelő szolnoki és ceglédi mérnökségének szakemberei, valamint a rendőrség a helyszínre érkezve a szükséges előjelzéseket kihelyezték és megkezdődhetett a műszaki mentés.

Hirdetés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x