Hirdetés

 
Bedrogozva száguldozott az autópályán Miskolcnál. Fegyver és gázspray is volt nála
Bedrogozva száguldozott az autópályán Miskolcnál. Fegyver és gázspray is volt nála
Hirdetés

Megállították a borsodi rendőrök azt a férfit, aki kábítószer hatása alatt életveszélyesen közlekedett a sztrádán. – közölte a police.hu

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 37 éves budapesti férfival szemben.
Állampolgári bejelentés érkezett 2023. július 11-én délelőtt, miszerint egy sofőr életveszélyesen közlekedik.

A férfi előbb az M3-as, majd az M30-as autópályán – mindamellett, hogy a leállósávban hajtott végre előzéseket – volt, akire a kormányt is ráhúzta.

Hirdetés

Fotó: police.hu

A bejelentésnek és az azonnali küldésnek köszönhetően a veszélyes sofőr ellen az Emődi Autópálya Alosztály és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály rendőrei intézkedtek.

Az ellenőrzés során a férfi zavartan viselkedett, összefüggéstelenül beszélt, hirtelen és gyakori hangulatváltozásokat produkált, erős szomjúságérzete volt.

Fotó: police.hu

Míg az alkoholszonda negatív, a kábítószergyorsteszt kokainra pozitív jelzést mutatott.
A sofőr autójából alufóliába csomagolt, sárga, kristályos anyag, ezenkívül kések, gázspray, valamint egy gumilövedékes fegyver is előkerült, ezeket a rendőrök lefoglalták. A férfit előállították a Miskolci Rendőrkapitányságon, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Friss híreink itt.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés