VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Barátja mellett ült a 19 éves lány, amikor megölte az elszabadult pótkerék

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

XXL HABFÜRDŐ ITT:
hirdetés

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, egy elszabadult kerék törte be egy tehergépkocsi szélvédőjét az M1-esen. A kerék az anyósülésnél csapódott be, és eltalált egy fiatal, 19 éves nőt, aki a helyszínen életét vesztette.

A Blikk információi szerint, az elszabadult kerék a szembejövő sávban közlekedő trélerről zuhant le, végigpattogott az autópályán, majd ezután csapódott be a Győr felé haladó Fiat Ducatóba.

A lap úgy tudja, a lány azért utazott a járműben, mert a barátját kísérte el, akinek Ausztriában lett volna egy fuvarja.

A helyszínre mentőhelikopter érkezett, de a 19 éves lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudtak rajta segíteni. Az autót vezető fiú sokkos állapotba került a baleset után.

A lap hozzáteszi, a büntető törvénykönyv szerint közúti veszélyeztetést követ el, aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével közúton mások életét, testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki. Súlyos testi sértésért 1-5 év szabható ki, maradandó fogyatékosság okozásáért 2-8 év, ha halálos áldozatot követel a baleset, akkor 5-10 évre büntethetik.

Fotó: police.hu
Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/szerelme-mellett-olte-meg-elszabadult-potkerek-a-tinilanyt-az-m1-esen/xennghg

 

MEGOSZTOM:

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK
CÉGED
KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner
PR cikk
Termék, szolgáltatás bemutatás
(Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot
ide kattintva!

Társ-Facebook csoportjaink

 

suzuki vitara

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek