Hirdetés

Gondolkodtató
Balhé lett egy meg nem adott elsőbbségből Komáromban – VIDEÓ
Balhé lett egy meg nem adott elsőbbségből Komáromban – VIDEÓ
Hirdetés

Könnyű testi sértés bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki két idős sértettel dulakodott a parkolóban, mert nem kapott elsőbbséget.

A vádirat szerint a sértettek 2023. február 26. napján a komáromi áruház parkolójában nem adták meg az elsőbbséget az éppen arra gépkocsival közlekedő szlovák állampolgárságú férfinak, aki emiatt dühös lett.

Az elkövető feldúlt állapotban kiszállt a gépkocsijából, majd a neki háttal az üzlet felé sétáló, 66 éves sértett nő után szaladt, akinek először felhúzta a fejére a kabátja kapucniját, majd a hátánál fogva meglökte őt, mire az idős sértett a földre esett, és az arcát az aszfaltba ütötte.

Az elkövető ezután a nő segítésére érkező 65 éves sértettel kezdett dulakodni, őt is legalább egyszer a bal szeme felett megütötte.

A két idős koruknál és fizikai állapotuknál fogva a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.
Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a büntetlen, szlovák állampolgárságú férfival szemben a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

Hirdetés

A VIDEÓ ITT ÉRHETŐ EL


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés