Hirdetés
Gondolkodtató
Balatonszemesi baleset: családja végignézte a 9 éves kisfiú halálát
Balatonszemesi baleset: családja végignézte a 9 éves kisfiú halálát
Hirdetés

Megszólalt a nagymamája annak a 9 éves kisfiúnak, aki szerdán halt meg egy súlyos balesetben Balatonszemes közelében, az M7-es autópályán. Mi is írtunk az esetről tegnap.

Mint azt tegnap megírtuk, a képen látható Renault kisbusz egy három autóból álló családi konvojban haladt az M7-es autópályán, amikor a gépkocsi vezetője azt észlelte, hogy ráz a jármű, ezért behajtott a legközelebbi töltőállomásra, ahol felhívta a gépjármű bérbeadóját azzal, hogy ráz az autó.

A bérbeadó annyit mondott, hogy az autóban ülők döntsék el, hogy folytatják az utat, vagy sem.

A sofőr úgy döntött, hogy továbbmennek, nem sokkal később azonban a hátsó ülésen ülő 9 éves kisfiú, Bence át akart ülni egy másik helyre. Amikor átmászott az ülésre, a gépjármű defektet kapott, a kisbusz pedig letért az útról, szalagkorlátnak ütközött, majd árokba borult. A kiskorú kirepült a szélvédőn és belehalt a sérüléseibe.

A tragédia körülményeiről most a gyermek nagyanyja nyilatkozott a Borsnak, aki azt mondta: a család egy horvátországi nyaralásból tartott hazafelé Halásztelekre, amikor a baleset történt, és a kisbuszban két szülő mellett ott ült a 9 éves kisfiú 5 éves húga is.

Hirdetés

Sosem fogom a borzalmas balesetet elfelejteni. Arra ugyan nem emlékszem, hogy az unokám hogyan repült ki a kisbuszból, de arra igen, hogy a jármű többször megpördült, és Bencét végül alatta fekve láttuk meg

– mondta a nagymama.

Beszámolt arról is, hogy a segítség hamar megérkezett a helyszínre, de ennek ellenére sem tudták megmenteni a kisfiú életét. Eközben a húgát beültették egy másik autóba, hogy ne lássa, mi történik, de ezzel együtt is „jó darabig fel sem tudja majd fogni, hogy Bence meghalt” – fogalmazott a nagyszülő.

(Borítókép: police.hu)
Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája