Velünk tartasz?Baján volt egy kis pánik ma

Baján volt egy kis pánik ma

2019-12-19 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Tájékoztatjuk Baja város lakosságát, hogy 2019. december 19-én 16.00 körül idegen anyag jutott be a csatornarendszerbe a Szegedi u. környékén. – írja – írja Nyirati Klára, Baja város polgármestere, hivatalos Facebook oldalán.

“Az észlelés után riasztásra kerültek a tűzoltóság és a rendőrség beavatkozó állománya, valamint a gázszolgáltató és a Bajavíz ügyeletes szakemberei és megkezdődött a felderítés és lokalizálás.

A rendőrség lezárta a Szegedi utat a vasúti átjárótól a “bográcsos körforgalomig”. Mivel a város több pontjáról is érkeztek bejelentések, így az idegen anyag a csatornarendszeren át folyik a szennyvíztisztító felé. A különböző bejelentéseket a szakemberek műszeresen vizsgálják a helyszíneken.

A Katasztrófavédelmi mobil labor méri az anyag koncentrációját, illetve megállapítja a szennyezés okát és forrását. Jelenleg a szennyező anyag hígítása folyik a csatornarendszerben. Az anyag koncentrációja nem jelent egészségügyi kockázatot.

hirdetés

Kérjük, hogy mindenki maradjon a lakóingatlanában, ugyanis az anyag szaga ingerli a szaglójáratokat.

A helyszíni irányítás a katasztrófavédelem vezetésével folyik, melyben részt vesz a járási hivatal vezetője mint a HVB elnöke, illetve Baja Város polgármestere is. A fejleményekről folyamatosan tájékoztatást adunk.”


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Érdekelhet 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK