Hirdetés

Gondolkodtató
Azt mondta megjavítja, de inkább eladta az autókat egy autónepper
Azt mondta megjavítja, de inkább eladta az autókat egy autónepper
Hirdetés

Szerelőnek adta ki magát egy autónepper, aki válogatott csalásokkal rengeteg embert lehúzott az elmúlt hetekben. K. Tiborral szemben csalás miatt elfogatóparancsot adott ki a rendőrség, miután kiderült: több áldozatának is bérautókat adott el jogtalanul, egy férfinak pedig a szerelésre rábízott Audiját tette pénzzé a háta mögött.

A zsaruk mellett most a feldühödött áldozatai is keresik a becstelen svindlert. – írta meg a Blikk.

– Először egy villamossági szerelőhöz vittem a kocsimat, aki három hónap után közölte, hogy nem tudja megcsinálni. Ezután az egyik Facebook-csoportban kértem segítséget, ekkor jelentkezett nálam Tibor. Kérésére elvittem az otthonához az Audi A8-asomat, és azt ígérte, néhány héten belül megjavítja – kezdte a történetét a Blikknek Stégner Ferenc.

Az egyébként sofőrszolgálatot működtető férfi nagy reményekkel várta, hogy végre újra használhassa a kocsiját, egyszer még beszélt is az állítólagos szerelővel, aki azt állította, az alkatrészeket már beszerezte, hamarosan nekilát a munkának, csakhogy a hét közepén jött az igazi feketeleves.

Reagált a rendőrség a Blikk megkeresésére:

Nagyobb értékre, üzletszerűen elkövetett csalás miatt keresik a körözésben szereplő férfit. A 32 éves K. Tibor 2022 októbere és novembere között három autót bérbe vett, december elején azonban a kocsikat nem adta vissza a tulajdonosoknak, különböző kifogásokat keresve. Ezalatt a bérbeadók értesültek arról, hogy az egyik kocsinak új tulajdonost jegyeztek be.

A rendőrök mindhárom autót megtalálták vidéki címeken.

A gépjárműveket a férfi úgy értékesítette tovább, hogy arra a tulajdonosoktól nem volt engedélye. Hozzátették: további sértettek jelentkezését is várják, mivel felmerült, hogy másokat is becsaphatott így.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x