Hirdetés

Hírek
Azt hitte a férj, játékautót kap a feleségétől, erre ott állt a garázsban álmai autója – videó
Azt hitte a férj, játékautót kap a feleségétől, erre ott állt a garázsban álmai autója – videó
Hirdetés

Az amerikai nő azzal hívta ki a ház elé a férjét, hogy van számára egy meglepetése. Be is jött a dolog, ráadásul duplán.

A YouTube-on közel 100 ezer követővel rendelkező Mr&MrsLaVigne nevű csatorna egy olyan házaspárról szól, akik folyamatosan ugratják egymást. Előfordult már, hogy a feleség direkt egy másik férfi nevén szólította a férjét, de visszafelé is elsült már a dolog, amikor a férfi adagolta be véresen komolyan, hogy válni akar. Egy nemrég forgatott videónak viszont a fele sem tréfa. Vagy talán csak a fele.

A feleség ugyanis úgy döntött, meglepi férjét a kedvenc autójával. Kihívta a házból, éppen a garázs elé, ahol ott állt egy McLaren 650S – makettje. A férj persze örült neki, az igazi meglepetés azonban csak ezután jött: míg a feleségével beszélgetett, kinyílt a garázskapu, ahol ott állt az autó eredetije is.

A férfi elsőre képtelen volt elhinni, hogy valóban övé az autó – ezt valahogy meg tudjuk érteni –, de a felesége esküdözött, hogy tényleg megvette a kocsit. A férj végül beszállt és ment vele egy-két kört. Az arcát külön érdemes figyelni, ahogy kibújuk belőle a gyerek.

 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés