Hirdetés

Gondolkodtató
Azt állítja a száguldozó, hogy keményen megverték a rendőrök
Azt állítja a száguldozó, hogy keményen megverték a rendőrök
Hirdetés

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, komoly autósüldözés szemtanúi lehettek éjjel a 17. kerület lakói. Azóta kiderültek a részletek is. A volán mögött egy 16 éves ült, a gyalogost az egyik járőr ütötte el.

Állítása szerint durván megverték a rendőrök azt a 16 éves fiút, aki Budapesten pénteken éjjel jogosítvány nélkül, több mint 200 kilométer per órával száguldozva nekihajtott egy rendőrautónak, elsodorta a mellette álló rendőrt, majd egy újabb rendőrségi autóval ütközött.

A Tényeknek nyilatkozott a száguldozó, ahol komoly panaszáradatot adott elő:

Állítólag ólomkesztyűvel ütlegelték a rendőrök, legalábbis ezt állítja a 16 éves fiú, aki több mint 200 kilométer per órával száguldozott péntek hajnalban Budapesten.

Mint ismert, hajsza közben a rendőrök véletlenül elgázoltak egy 60 éves nőt is, aki az üldözés közben az egyik szirénázó autó elé lépett, őt súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

„Ki akartak szállni leigazolni, én megijedtem, elmentem. Kikerültem őket. Ők kinyitották az ajtót, végig karcolódott a kocsinak az oldala. Úgy megvertek, ólomkesztyűvel ütötték a bordámat, hasamat, a fejemet is, monokli is itt van rajtam. Utána beszállítottak minket, de engem ütöttek egy félórán-órán keresztül”

– állította a Tényeknek a fiatal fiú.

A rendőrség a kamaszt és két társát előállította, de elfogásának körülményeit nem részletezte egyelőre.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés