Hirdetés

Hírek
Az M7, M1 és M3 autópályán sem egyszerű a helyzet
Az M7, M1 és M3 autópályán sem egyszerű a helyzet
Hirdetés

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Tatabányánál, emellett az erős forgalom miatt az M3-ason is telítettek a sávok Gödöllőtől Hatvanig, Nagyfügednél két autó ütközött. Az M7-es autópályán is nagyon sokan tartanak a Balaton felé.

Hirdetés

M1 – Budapest felé

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Tatabánya térségében – közölte az Útinform péntek délután a honlapján. A balesetben három személyautó ütközött össze, a belső sávot lezárták, a torlódás három kilométeres.

M3 – Miskolc, Nyíregyháza felé

Az M3-as autópályán, a keleti országrész felé szintén rendkívül erős a forgalom. Gödöllőtől Hatvanig telített sávokon, helyenként araszolva haladnak a Nyíregyháza felé autózok. A Polgárnál érvényben lévő terelés előtt szintén nagy a forgalmi dugó, ott két kilométeres a kocsisor.

Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Nagyfüged közelében, a 92-es kilométernél, két személygépjármű összeütközött, a leállósávot lezárták. A torlódás 5 kilométeres.

Hirdetés

M7 – a Balaton felé

Az M7-es autópályán is nagyon sokan tartanak a Balaton felé. Ennek hatására a Letenye felé vezető oldalon Martonvásárnál szakaszosan lassul, torlódik a kocsisor.

A Kőröshegyi völgyhíd előtt forgalomterelés lassítja az autósokat. A Fonyód felé tartókat a 118-as kilométernél a szemközti oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sávon halad a forgalom. Ez az oka a közel 1 kilométeres torlódásnak.

– foglalta össze a helyzetet az Index.

Borítókép:

Itt aztán kellett a lélekjelenlét! Hajmeresztő besorolás az M7-esen


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés