Miféle oldal ez???
TUDD MEG!

Az ilyen manőverért haragszik sok autós a kerékpárosokra – videó

Hirdetnél itt???
Katt ide!

Balatonfürednél vette fel egy fedélzeti kamera a kerékpáros meglehetősen hanyag mozdulatát.

Régóta létező probléma az autósok és a kerékpárosok közti konfliktus, amiben hol közelednek az álláspontok, hol távolodnak egymástól – igazságot tenni azonban nagyon nehéz lenne. Már csak azért is, mert mindkét fél képes sokszor hibázni a közlekedés során – a sofőrök egy része például nem tartja be a megfelelő oldaltávolságot a kikerülésnél, vagy nem néz belel a visszapillantóba, mielőtt kinyitná a kocsi ajtaját.

Ezek mind olyan dolgok, ami nagy erőt nem igényelne, viszont sokkal biztonságosabbáá tenné a közlekedést. Ugyanakkor vannak helyzetek, amikor a kerékpáros magatartása is hagy némi kívánnivalót maga után.

Egy ilyen helyzet látható az alábbi felvételen is, amelyen egy kerékpáros kanyarodott ki az autós elé, és a videó alapján nem úgy tűnik, mint aki szétnézett volna. Mivel a települést jelölő tábla már csak néhány méterre volt az esettől, szerencséje volt a kerékpárosnak, hogy egy olyan autós érkezett, aki láthatólag nem gyorsított már fel a tábla előtt. Ha megteszi, nem biztos, hogy el lehetett volna kerülni az ütközést.

 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170811_auto_kerekpar_video

Ha tudni szeretnél hasonló dolgokról, akkor lájkold oldalunk!

Ha tetszik az oldal, meg is oszthatnád :)

Hirdetés
Hirdetés
Ez a felület 9.900 Ft/hét
Havi 110 EZER cikkletöltés!
Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?