Hirdetés
Gondolkodtató
“Az ideiglenesen kialakított kerékpársávok szeptemberig biztosan megmaradnak.”
“Az ideiglenesen kialakított kerékpársávok szeptemberig biztosan megmaradnak.”
Hirdetés

Kerékpáros rendőrök ellenőrzik reggel nyolc és este nyolc között a Budapest több főútján kialakított ideiglenes  kerékpársávok szabályos használatát. Nemcsak a kerékpársávot szabálytalanul használó autósokat figyelmeztetik majd az ígéret szerint a KRESZ előírásainak a betartására a BRFK járőrei, hanem azokat a bringásokat is, akik a felfestett kerékpársáv dacára továbbra is szabálytalanul, a járdán kerekeznek. – írja a kozlekedsebiztonsag.kti.hu

Az ideiglenesen kialakított kerékpársávok szeptemberig biztosan megmaradnak. Ezt már Dorosz Dávid klímavédelmi és fejlesztési főpolgármester-helyettes jelentette be, amikor személyesen ellenőrizte, miképpen tartanak rendet a BRFK kerékpáros rendőrei az ideiglenes kerékpársávok mentén.


KAPCSOLÓDÓ:


Dorosz a városházára érkezett „visszajelzésekre” hivatkozva kijelentette, hogy emberek megkedvelték a kerékpáros közlekedést, ezt bizonyítja szerinte a főváros útjain láthatóan megnövekedett kerékpáros forgalom és a Mol Bubi forgalmának jelentős növekedése is.

Az Autóklub illetékese szerint viszont a főváros legfontosabb útjairól leválasztott ideiglenes kerékpársávok ellehetetlenítik az autós közlekedést már most is, pedig az élet – már ami a közlekedést illeti – még nem tért vissza a járvány előtti kerékvágásba.


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája