Hírek
Az idei év rekorderét kapták lencsevégre
Az idei év rekorderét kapták lencsevégre
Hirdetés

A legnagyobb összegű büntetésre számíthat az az autós, aki Szenteste délutánján Tamásiban a megengedett sebesség csaknem háromszorosával közlekedett- tette közzé a police.hu

Tamásiban és környékén számos kirívó gyorshajtást rögzítettek az elmúlt pár hónapban. Ezúttal talán az idei év rekorderét kapták lencsevégre.

Szenteste délutánján folytattak sebességellenőrzést a városban, amikor egy külföldi rendszámú BMW közeledett a kamera felé.

A készüléket kezelő, sokat látott, kollégánk maga is meglepődött a száguldozás láttán.

Az autó sofőrje ugyanis 126 méterre a traffipaxtól és a rendőrautótól 140 km/h-s sebességgel akadt lencsevégre. Ezen az útszakaszon a megengedett sebesség 50 km/h.

A jármű vezetője ezért a mutatványért a legmagasabb összegű, 300.000 forintos pénzbírságra számíthat.

„Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mindenkit a szabályok betartására kérünk”- írják oldalukon. Magyarországon is óriási baleseti kockázatot jelent a gyorshajtás. A fentebb leírt sebességtúllépés esetén, lakott területen különösen, egy útra guruló labda, egy óvatlanul az úttestre lépő gyalogos vagy akár egy forgalmi okból lassító autós felbukkanása esetén esélytelen elkerülni az ütközést.

Kérünk mindenkit közlekedjen felelősséggel, hiszen az utakon nem csak magunkért, hanem az ott közlekedő többi emberért is felelősek vagyunk cselekedeteinkkel!

Hirdetés

Fotó: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés