Hírek
Az egyik egy motorost ütött el majdnem, a másik pedig kis híján egy Mercivel ütközött, mert annak sofőrje elé hajtott
Az egyik egy motorost ütött el majdnem, a másik pedig kis híján egy Mercivel ütközött, mert annak sofőrje elé hajtott
Hirdetés

Két felvételt kaptunk két különböző olvasónktól, mindkettő Budapesten történt.

Mindkét felvételen egy-egy BMW-s látható, ám a másodikon egy mercis is bőven ludas volt. Az első esetnél a sofőr kis híján elsodort egy motorost, a másiknál pedig majdnem karambol történt, mert egy Mercedes sofőrje kihajtott egy nagy tempóval haladó BMW elé.

„A BMW a Méta utca felől érkezve, az egyenesen haladó sávból bevágott elém és a forgalomirányító lámpa piros jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe, ahol az épp elinduló motorost majdnem elütötte!” – fűzte olvasónk az első esethez.

„Váci út, Duna Pláza magasságában, északra haladva. Inkább az volt meglepő, hogy nem történt semmilyen atrocitás utána; nyugodtan megálltak egymás mellett az eset után.” – fűzte olvasónk a második esethez.

Hirdetés

Az egyik egy MOTOROST ÜTÖTT EL majdnem, a másik pedig kis híján egy másik autóval ütközött

Két felvételt kaptunk két különböző olvasónktól, mindkettő Budapesten történt. Mindkét felvételen egy-egy BMW-s ment át a piroson. Az első esetnél a sofőr kis híján elsodort egy motorost, a másiknál pedig kis híján karambol történt. „A BMW a Méta utca felől érkezve, az egyenesen haladó sávból bevágott elém és a forgalomirányító lámpa piros jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe, ahol az épp elinduló motorost majdnem elütötte!”


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés