Hirdetés

Hírek
Autót vezető élettársát ütlegelte az ózdi férfi, miközben hátul ült gyermekük is
Autót vezető élettársát ütlegelte az ózdi férfi, miközben hátul ült gyermekük is
Hirdetés

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt.

A vádirat szerint az ittas vádlott 2020. július közepén ózdi lakásukban összeveszett élettársával. Később autóba ültek, amelyet a vádlott élettársa vezetett, a vádlott a jobb első ülésre ült, hátul pedig közös kiskorú gyermekük utazott.

Az autóval Ózd belterületén közlekedtek, és az autót vezető élettársát a vádlott több esetben a fején megütötte, valamint többször szándékosan behúzta a személygépkocsi kézifékkarját.

A fékkar behúzásával a hátsókerekek blokkoltak, és a sértett nő csak ellenkormányzással, nehézkesen tudta az úttesten tartani a járművet, ami megállt.

A nő tovább hajtott és egy körforgalomba érkezett, amikor a mellette ülő vádlott elkezdte tépni a haját, ettől az autó letért a haladási iránytól. A vádlott tovább szidalmazta a sértettet, és ismételten hirtelen behúzta a kézifékkart.

Hirdetés

A fékhatásra az autó a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávba került, és keresztbe fordulva megállt. A cselekményt a helyszínen tartózkodó rendőrök észlelték és azonnal intézkedtek.

A sértett nő a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló repesztett és zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A vádlott a cselekményeivel veszélyeztette a közúti közlekedésben részt vevők, de különösen élettársa és kiskorú gyermekük életét, testi épségét.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Forrás: ugyeszseg.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x