Hirdetés

Hírek
Autós üldözés, majd karambol tegnap este a VIII. kerületben – 25 kiló droggal buktak le
Autós üldözés, majd karambol tegnap este a VIII. kerületben – 25 kiló droggal buktak le
Hirdetés

Két koszovói férfi igyekezett elmenekülni a rendőrök elől, két kiló kábítószergyanús anyag volt náluk. Az egyikük lakásán további 23 kilót találtak.

Autós üldözés után balesetet szenvedett egy autó szerda este a VIII. kerületben – közölte csütörtökön a BRFK.

Mint írták, este negyed 7-kor akarták igazoltatni az autó sofőrjét az Orczy úton, ám ő kivonta magát az intézkedés alól, és elhajtott. A rendőrök utánaeredtek, majd az üldözött autó a VIII. kerületi Dugonics utca és Illés utca kereszteződésében oszlopnak hajtott

Az autóban két koszovói állampolgár ült: a 32 éves utast a rendőrök a helyszínen elfogták, a 36 éves sofőr elmenekült, de este 8 óra előtt előtt egy VIII. kerületi benzinkúton megtalálták és előállították.

Menekülés közben a koszovói férfi eldobott egy csomagot, amelyben a nyomozók közel 2 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak. A két külföldit a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem miatt.

A nyomozók az autó vezetőjének IX. kerületi lakásán bőröndökbe rejtve további 23 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak. A két férfit őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatásukat.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170601_autos_uldozes_drogfogas_viii_kerulet

 

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés