Hirdetés
Hírek
Autók oldalát karcolta össze. Elfogták!
Autók oldalát karcolta össze. Elfogták!
Hirdetés

A salgótarjáni rendőrök elfogták azt a 17 éves helyi lakost, aki egy éjszaka alatt 13 gépjármű oldalát karcolta össze- írta meg a police.hu.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves helyi lakossal szemben.

A fiatalkorú 2022. augusztus 28-án a hajnali órákban Salgótarján belvárosában közlekedett gyalogosan, amikor arra az elhatározásra jutott, hogy szórakozásból megkarcolja a gépjárművek oldalát. A fiatal a nála lévő pajszert a kezébe fogva az útmentén parkoló gépkocsik mellett elhaladt, miközben a szerszámot azok oldalához szorította. Cselekményével a 13 személygépjárműben több mint egy millió forint értékben tett kárt.

A salgótarjáni rendőrök a széles körű adatgyűjtés eredményeként azonosították a 17 éves helyi lakost, akit elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. A fiatal a bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőrök a fiatalkorút őrizetbe vették, mivel ellene más vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt büntetőeljárás van folyamatban.

Fotó: police.hu
Hirdetés

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Boritókép: police.hu

Megjelenési lehetőség YouTube videókban

Minket követhetsz 😉

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája