Hirdetés

Hírek
Áthangolták a lámpákat a Szentendrei úton
Áthangolták a lámpákat a Szentendrei úton
Hirdetés

Megváltoztatta a jelzőlámpák programját a Szentendrei úton a Budapest Közút Zrt., valamint hétköznap a reggeli órákban, a Batthyány utca városközponti irányából tiltják a jobbra kanyarodást a Pünkösdfürdő utcai csomópontnál – írja az önkormányzat.

Az M3-as metrópótláshoz kapcsolódóan, a Váci úton buszsávok kijelölése miatt a 11-es út fővárosi bevezető szakaszán jelentősen megnövekedett a forgalom.

A torlódások elkerüléséért a Hadrianus utca és a Raktár utca között új 120 másodperces ciklusidejű, a jelenleginél jobb jelzőlámpás hangolási rendszert vezettek be.

A Batthyány utca (11. számú főút bevezető szakasza) befelé haladó irányának kapacitását nagymértékben csökkenti a Pünkösdfürdő utcai kereszteződés előtt a HÉV-átjáró felé jobbra kanyarodásra várakozó járműsor, ami erősen korlátozza a két egyenesen haladó sávból a jobb oldali sáv használhatóságát (50 százalékkal csökkenti a reggeli csúcsforgalom idején). Az itt kialakuló torlódás miatt a túl nagy forgalom kanyarodik le a Hadrianus utcánál balra és hajt végig a Királyok útja – Nánási út útvonalon.

A 11. számú főút – Batthyány utca – Szentendrei út tengely nagyobb kapacitásának megtartása, valamint a Királyok útja – Nánási út forgalmának csökkentése érdekében a városközpont felé vezető irányban, a Pünkösdfürdő utcai csomópontnál hétköznapokon reggel 6-9 óra között tiltják a jobbra kanyarodási lehetőséget a Vasút sor – Ország út irányába. – írja az ittlakunk.hu

Forrás és illusztrált fotó: http://3.kerulet.ittlakunk.hu/kozlekedes/171108/athangoltak-lampakat-szentendrei-uton

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés