SOS Mobilgumis
IDŐPONTFOGLALÁS GUMISZERELÉSRE:
+3670-88-585-88
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Velünk tartasz?


VIDEÓ: Áthajtott a piroson, majd rendőrautóra tepertek egy biciklis nőt Budapesten

VIDEÓ: Áthajtott a piroson, majd rendőrautóra tepertek egy biciklis nőt Budapesten

2020-05-16 Facebook
- hirdetés -

Szombaton dél körül Budapesten, a Bartók Béla úton figyelt fel az Index olvasója arra, hogy rendőrök intézkednek egy piroson biciklivel áthajtó nővel szemben.

Az intézkedésről videót is készített, miután a láthatóan sokkos állapotba került nőt a motorháztetőn bilincselik meg azután, hogy nem igazolta magát. A videón az előállítást láthatjuk, az előzményeket nem vette fel a portál olvasója.

Az intézkedés a beszámoló alapján nem állt arányban azzal, ahogy a pánikoló nő viselkedett. A videón hallatszik, ahogy valóban a szakszerűségen túlmutató hangnemben kiabál a pánikoló nővel a rendőr:

Elő fogom állítani higgye el. Ne velem szórakozzon, ne a hatósággal szórakozzon. Mit képzel magáról? Magának mindent lehet? Kérdezem!

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

A portál olvasójának elmondása szerint az eljáró rendőrök és az ordító nő megdöbbentette a járókelőket. A végig segítségért kiáltó nőt végül megbilincselve elvitték. A videón nem látszik, de az olvasón szerint további négy rendőrautó érkezett a helyszínre.

“A videóból nem tudjuk, hogy pontosan mi történt az intézkedés előtt, hogy viselkedett a nő az intézkedő rendőrökkel az előállítása előtt, és mi indokolhatta a rendőrök ilyen fellépését.

Megkerestük az esettel a rendőrséget, akik későbbre ígértek választ. Cikkünket válaszukkal frissítjük.” – írja az index.hu

Frissítés:

A rendőrség reagált az Index megkeresésére:

“Tájékoztatásuk szerint 2020. május 16-án 11 óra 35 perckor a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányságának járőrei intézkedtek egy kerékpáros nővel szemben, mert a kerékpáros áthajtott a piros jelzésen a XI. kerületben, a Bertalan Lajos utca és a Bartók Béla út kereszteződésénél.

A nő nem állt meg a rendőri felszólításra, és tovább akart hajtani. Nem volt hajlandó igazolni magát, majd valótlan adatokat diktált be.

Elmondásuk szerint a nő az intézkedésnek többször ellenállt, kiabált, és az egyik intézkedő járőrt megrúgta.

A rendőrök az erőszakosan fellépő nővel szemben testi kényszert és bilincset alkalmaztak. Az intézkedés alá vont nő a valódi személyazonosságát csak a rendőrautóban közölte. Az intézkedés során a  nőnek személyi sérülése nem keletkezett.

A rendőrök a nőt hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt a BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányságra előállították és tájékoztatták az illetékes ügyészséget, továbbá feljelentést tettek ellene a tilos jelzésen való áthaladás szabályszegése miatt.”

Borítókép: Index / Indavideó pillanatkép


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Érdekelhet2020-11-05 Facebook

Magazinműsor-riport: Büntetőfékezés és egy ítélet volt a téma a Kékfényben – VIDEÓ

A büntetőfékezéssel - ami sajnos mindenki által ismert fogalommá vált hazánkban -...

Nézettségünk: 2020. 3. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: