Hirdetés

Hírek
Átépítik a Dózsa György úti baleset helyszínét
Átépítik a Dózsa György úti baleset helyszínét
Hirdetés

A szakértők arra jutottak, hogy balesetveszélyes volt a telizöldes kereszteződés.

A szakértők szerint balesetveszélyes az a Dózsa György úti kereszteződés, ahol május 15-én M. Richárd egy Mercedesszel belecsapódott egy balra kanyarodó Citroënbe, ezért átépítik az útszakaszt – írja a Zoom.hu a Duna TV Kékfény című műsora alapján.

Hirdetnél itt??? Katt ide!

Hirdetés

A műsor riportere a délutáni csúcs idején forgatott a baleset helyszínén, és miután azt tapasztalta, hogy az autósok percenként sodródnak baleseti helyzetbe a kereszteződésnél, levelet írt a Főpolgármesteri Hivatalnak, amelytől azt válaszolták, hogy „a baleset után felülvizsgálták a kereszteződést, és arról döntöttek, hogy átépítik. Megszűnik a telezöld, és a Dózsa György úton mindkét irányból külön balra kanyarodó sávot létesítenek.”

Az átépítés határidejét nem közölték.

Az igazságügyi műszaki szakvélemény szerint a baleset idején M. Richárd, a kecskeméti maffiaper volt vádlottja egy zöld jelzésen ment át, de legalább 135-140 km/órás sebességgel hajtott, amikor nekicsapódott a citroënesnek, aki egyébként szintén a zöld lámpánál akart befordulni a Kassák Lajos utcába. A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen, egy 37 éves pedig a kórházba szállítást követően halt meg és a Citroën sofőrje is súlyosan megsérült.

M. Richárd jelenleg házi őrizetben van.

 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170905_Atepitik_a_Dozsa_Gyorgy_uti_baleset_helyszinet

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés