Hirdetés

Hírek
Ami a kaliforniai Ferrari-gyűjtőnek nem sikerült, a budapestinek igen
Ami a kaliforniai Ferrari-gyűjtőnek nem sikerült, a budapestinek igen
Hirdetés

Van, amikor a korlátlan pénzmennyiség sem segít abban, hogy megszerezzük álmaink autóját.

Kaliforniában él egy bizonyos David Lee, aki elsősorban drága órák és ékszerek forgalmazásából tett szert igen jelentős vagyonára. Emberünk nem titkoltan rajong a drága és ritka Ferrarikért, melyekből jó néhány ott rejtőzik a garázsában. Lee tulajdonát képezi többek közt egy F40-es, egy F50-es, egy LaFerrari és egy korábban Michael Schumacher által birtokolt Ferrari is.

© Instagram / ferraricollector_davidlee

Mindez igazán jó ajánlólevél lenne ahhoz, hogy a kaliforniai milliárdos megkaphassa újabb álomkategóriás kocsiját, a LaFerrari nyitható tetejű, Aperta nevezetű változatát. Ennek ellenére Lee-t valamiért kihagyta a szórásból az olasz sportkocsigyártó: a Ferrari nem indokolta döntését, hogy miért nem biztosított egy példányt az Apertából Leenek.

A Los Angeles Times szerint a Ferrari vélhetően kínosnak érzi Lee interneten megjelenő ferraris posztjait, és ezért nem adta meg a lehetőséget egy Aperta megvásárlására. Szerintünk egész biztosan nem ez lehet a döntés hátterében, hiszen az igen masszív hasonló online jelenléttel rendelkező Josh Cartu tavaly ősszel az elsők között vehette át hófehér Apertáját.

© Josh Cartu

A kanadai származású, de mostanság leginkább Budapesten tartózkodó milliárdos nyitható tetejű Ferrari hipersportkocsijából mindössze 209 példány készült. A járgány hivatalos listaára 600 millió forint, és aki a használtautó-piacon szeretne ilyen kocsit venne, annak bizony nem kevesebb mint 2-3 milliárd forintot kell a projektre áldoznia. Ez a lehetőség természetesen David Lee számára is adott.
 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170622_ami_a_kaliforniai_ferrarigyujtonek_nem_sikerult_a_budapestinek_igen


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés