SOS Mobilgumis
IDŐPONTFOGLALÁS GUMISZERELÉSRE:
+3670-88-585-88
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Velünk tartasz?


Akkumulátort kellett volna csak cserélnie, de ittasan továbbgondolta a feladatot. Egy gyermek súlyosan, egy másik pedig könnyebben sérült

Akkumulátort kellett volna csak cserélnie, de ittasan továbbgondolta a feladatot. Egy gyermek súlyosan, egy másik pedig könnyebben sérült

2020-10-05 Facebook közösségünk
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

A vezetői engedéllyel nem rendelkező férfire vezetéstől való eltiltás is várhat. A munkaadója akkumulátor cserére kérte, ő pedig ittasan extra lehetőséget látott a megkapott indítókulcsban. – írja a 112press.hu

A Bükön, februárban történt balesetről korábban részletesen beszámolt a portál. Az ügyészség közleménye megerősítette az akkor beszerzett információinkat arról, hogyan került a Chrysler a vezetői engedéllyel nem rendelkező, ittas vendégmunkáshoz.

Fotó: 112press.hu

A magyar férfi egy már majdnem állóra fékezett, szabályosan közlekedő Audiba hajtott bele. A balesetben két gyermek is megsérült, egyikük súlyosan.

A Vas Megyei Főügyészség közleménye:

A Szombathelyi Járási Ügyészség ittas vezetés bűntette és jármű önkényes elvételének bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki közepes fokban ittasan okozott balesetet a jogtalanul elvitt gépkocsival 2020. februárjában az egyik
Kőszeg közeli fürdőhelyen.

A vádirat szerint az autó tulajdonosa megbízta a vádlottat, hogy cseréljen akkumulátort a járműben, azt azonban nem engedélyezte neki, hogy közlekedjen a gépkocsival.

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Fotó: 112press.hu

A jogosítvánnyal nem rendelkező vádlott kicserélte az alkatrészt, majd elindult a járművel.

A vádlott 70 km/h sebességgel közlekedett a településen, majd az egyik kanyarban fékezett, emiatt áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a szabályosan közlekedő vétlen autóssal.

A vétlen járművezető és a gépkocsiban elől utazó gyermek könnyű, míg a hátul utazó gyermek súlyos sérülést szenvedett a balesetben.

A Szombathelyi Járási Ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés és járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

Forrás: 112press.hu


MEGOSZTOM:

Érdekelhet2020-10-04 Facebook

RTL Klub: Luxusautókat videózott az út szélén, elütötték

közösségünk

A reggel posztolt videóval foglalkozott az RTL Klub Híradó is, akik megtudták...

Nézettségünk: 2020. 3. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:

Társ-oldalaink

Hallgasd meg vezérdalunkat