Hirdetés

Gondolkodtató
A”BMW-s” és általánosságban “bunkón-parkolós” posztokról, valamint a beküldött tartalmakról
A”BMW-s” és általánosságban “bunkón-parkolós” posztokról, valamint a beküldött tartalmakról
Hirdetés

Fontos:

Naponta sok-sok ilyen “bunkón-parkolós” tartalmú képet kapunk tőletek, olvasóinktól.
Ha mindet kitennénk, akkor semmi másról nem szólna az oldalunk, ezért ha küldesz tartalmat, akkor ne haragudj, ha nem készül belőle poszt, mert nem tudunk minden témával foglalkozni.

Ettől függetlenül,

az általatok beküldött tartalmak a legfontosabbak számunkra, mert ettől vagyunk egy olyan közösségi média-oldal, ahol a közösségi tagok ihletik a témákat és nektek köszönhetően mára szinte 100%-ban saját tartalmakból táplálkozhatunk, ami egyedülálló a Magyar autós-média szegmensben.

A címben említett jelenségről:

Tényleg nem zavar ott senkit jelen esetben a képen látott BMW és nincs kisebbségi komplexusunk és szerintünk az olvasóknak sem, akik ilyeneket küldenek nekünk, hogy posztoljuk ki.

Egyszerűen Magyarországon, mintha valami kihívás lenne, hogy muszáj renitensnek lenni, a legtöbbször “presztízs”, vagy annak hitt, annak mondott autómárkákkal.

Nincs mese na, ez egyszerűen erről szól, ez a pszichológiája:

“Én megtehetem!”

Több olvasónk írta nekünk, hogy Németországban, Ausztriában az emberek ezeket a márkákat nem ezért veszik és nem így élik meg az autóhasználatot.

Értsd: kényelmet, eleganciát vesznek, nem pedig bunkó, nagy pofát, ami egy eszköze az “én megtehetem , mert egyébként különb vagyok az alja népnél” mentalitásnak…

Arról ne is beszéljünk, hogy ezeket az új luxus SUV-kat és felső kategóriás autókat egyébként tényleg úgy építik, hogy a balkáni mentalitást, miszerint én vagyok az atyaúristen, igencsak táplálja, így könnyű ezt félreértelmezni, ahogy ezt hazánkban sokan megteszik sajnos.

Ültél már egy X6-ban, vagy vezettél már egy Audi Q7-est??? Ha igen, akkor tudod miről van szó…

Ahhoz, hogy ne ezt az alpári célt szolgálják ezek a “tárgyak”, ahhoz kultúrára van / lenne szükség már ennyire az alapoknál. Már amikor beül valaki egy ilyen autóba, ott eldől sok minden. És sajnos az elegáns, kényelmes, jóvágású Urak / Hölgyek, akik láttak más kultúrákat is, kisebbségben vannak.

Szóval nem, nem a BMW-ről szól a jelenség, meg az Audiról, hanem ez is, mint oly sok más dolog hazánkban, a kultúra hiányáról.

A cikk margójára:

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x