Hirdetés

Dashcam
A Volánbuszt is leparancsolta az útról a BMW sofőrje
A Volánbuszt is leparancsolta az útról a BMW sofőrje
Hirdetés

Sajnos ismét egy elképesztő felvételt kaptunk olvasónktól, amit a 5-ös főúton, 2022.09.21-én, 14:19-kor  rögzített a fedélzeti kamerája Dabas és Alsónémedi között.

Az x7-es BMW sofőrje próbálta a kamiont megelőzni.

Az első kísérletnél a kamionos is elkezdte az előtte haladó járművet előzni, így már majdnem akkor összeütköztek, a BMW-s rá is villogott.

A második kísérlet “sikerült” de szemből jött a menetrend szerinti Volánbusz, aminek sofőrje, hogy elkerülje a frontális ütközést, a padkára kellett rántania a kormányt.

– fűzte a felvételhez olvasónk.

Egy rendszeresen kamiont vezető olvasónk levélben megkeresett minket és leírta, hogy szerinte, a kamionos nézőpontjából miről lehetett szó:

A kamion nem kezdte meg az előzést, még a gyorsításra sem lett volna ideje .Azért húzódott ki és irányjelzőzött, hogy megakadályozza a BMW-s előzését, így megmentve a frontális ütközéstől. Ha megnézzük a felvételt, enyhe jobb kanyar következik az úton az első előzési kísérlet után, így a BMW vezetője nem látta azt a szembejövő autót, amit a kamion sofőrje magasról igen! Én is tettem már ilyet, mert szeretem, ha mindenki biztonságban haza ér.”

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés