Hirdetés
Gondolkodtató
A vétlen sofőr kislánya hívott segítséget a mélykúti halálos balesethez
A vétlen sofőr kislánya hívott segítséget a mélykúti halálos balesethez
Hirdetés

Családi programról indult haza két gyerekével és egyikük barátnőjével az a 44 éves nő, aki Mélykút és Kisszállás között szörnyethalt egy frontális balesetben. A nő lánya, a mindössze 12 éves Anna szedte ki az autóból az öccsét és a barátnőjét, és még arra is volt ereje, hogy telefonáljon a nagymamájának.

A menyem Mélykúton dolgozott, az édesanyja vitte el a gyerekeket Bácsalmásra aznap lovagolni a fiához, aki fogathajtó. A nagymama utána visszavitte őket, Bernadett pedig elindult velük együtt haza Kiskunhalasra.
A hátsó ülésen ült a két unokám, az óvodás, 6 éves Péter, a 12 esztendős Anna és vele egykorú barátnője, Boglárka. A gyerekek most kórházban fekszenek megfigyelés alatt, a fiam ott van mellettük folyamatosan.
Természetesen próbálja magát tartani már csak miattuk is, de teljesen sokkos állapotba kerültünk mindannyian

– mesélte a Blikknek az áldozat anyósa.

A 44 éves édesanya Mélykút és Kisszállás között szenvedett halálos balesetet, amikor egy felelőtlen sofőr meg akart előzni egy traktort, ezért kirántotta a kormányt. A lap úgy tudja, a másik autót egy 68 éves pécsi nyugdíjas vezette, aki szintén szörnyethalt a balesetben.

Fotó: MTI Donka Ferenc

A baleset után szinte azonnal, tíz perc múlva már tudtuk is, hogy mi történt. Az unokám, Anna ki tudott mászni az autóból, kiszedte az öccsét és a barátnőjét, sőt, még arra is volt ereje, hogy telefonáljon a másik nagymamájának, aztán pedig az apukájának. A fiam értesített engem is azonnal. A rendőrök tudtommal ekkor még ott sem voltak
– magyarázta lapnak a gyászoló asszony.

Hirdetés

A balesetben súlyosabban megsérült Boglárka is, neki be van kötve a keze, nagyon fájlalja a medencéjét, valamint nyakmerevítőt is viselnie kell. Ráadásul ő kétszer el is ájult, valamint agyrázkódást kapott.

Az édesanyja a kiskunhalasi kórházban dolgozik, ahova a többiekkel együtt bekerült.

Forrás: Origo
Fotók: MTI/Donka Ferenc
Tags :

Megjelenési lehetőség YouTube videókban

Minket követhetsz 😉

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája