Hirdetés

Gondolkodtató
VIDEÓ: A száguldó autók közé akart ugrani egy fiatal nő. Négy perc alatt értek oda a Magyar Közút kollégái
VIDEÓ: A száguldó autók közé akart ugrani egy fiatal nő. Négy perc alatt értek oda a Magyar Közút kollégái
Hirdetés

A Magyar Közút Dunakeszi mérnökségének munkatársai hófogó hálók beszedésére indultak épp múlt pénteken, amikor útközben arra lettek figyelmesek, hogy egy fiatal nő az M0-s autóút egyik hídjának szalagkorlátján kívül áll és mintha le akarna ugrani a száguldó autók közé.

Hívásukra a közutas diszpécserszolgálat a helyszínen található forgalomfigyelő kamera képei alapján ezt azonnal megerősítette. Ezért a közutasok a saját testi épségüket is kockáztatva mindent megtettek, hogy megállítsák a felüljáró alatti keresztforgalmat, ezzel is mérsékelve a közvetlen életveszélyt.

A felvételen jól látható, hogy a mérnökségi kollégák elszántan vágnak át a gyorsforgalmi úton és másznak át a szalagkorláton, hogy minél előbb megállíthassák a forgalmat, megelőzve ezzel az esetleges tragédiát.

A rendőrség is percek alatt kiérkezett, illetve a fiatal nő nem egyedül volt, a hozzátartozói mögötte álltak és szerencsére végül sikerült rábeszélniük, hogy szálljon vissza az autóba. Mindössze négy perc telt el aközött, hogy a közutasok észlelték a veszélyt és végül szerencsésen visszamászott a fiatal nő a szalagkorláton belülre.

https://ongyilkossagmegelozes.hu/ weboldalon rengeteg hasznos információ érhető el, az oldal kezelői este 7 és reggel 7 óra között ingyenesen és anonim módon is hívhatóak a +36-80-505-390-es telefonszámon, valamint a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségéhez is bátran fordulhatnak segítségért az érintettek a 116-123-as számon, illetve a  www.sos-116-123.eoldal.hu weboldalon keresztül.

Hirdetés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x