Hirdetés

Hírek
A sofőr nem vette észre az asszonyt, csak a sikoltozást hallotta
A sofőr nem vette észre az asszonyt, csak a sikoltozást hallotta
Hirdetés

Megdöbbentő baleset történt Zuglóban csütörtök este- adta hírül a kekvillogo.hu.

Teherautó ütött el egy kerékpárost, a sofőr azonban nem vette észre az asszonyt, csak a sikoltozását hallotta, ezért állt meg.

A középkorú férfi egy Scania pótkocsis teherautóval haladt csütörtök estefelé Zuglóban, a Thököly úton a Baross tér felé. A Hungária körúti jelzőlámpás csomópontnál zöld jelzésen indexelt, majd jobbra kanyarodott, miután elengedett két gyalogos lányt a zebrán.

A lap információi szerint a teherautó holttere miatt nem vette észre a sofőr, hogy vele azonos irányból egy középkorú hölgy bicikliével a gyalogátkelőn teker át, pont a Scania irányába.

A sofőr lassan folytatta a kanyarodást a belső sávba, ám eközben elsodorta a kerékpárost.

Egyszer csak azt hallotta a sofőr, hogy valaki sikoltozik, hogy elütötték és hogy átment rajta a teherautó, de azt álmában nem gondolta, hogy az ő autója alatt fekszik valaki.

Megállt, kiszállt és ekkor látta meg a hölgyet, viszont a biciklit még nem, hiszen az a Scania első tengelye alatt volt, de olyan sokkot kapott, hogy nem is tudta hirtelen hívni a mentőket, az egyik szemtanú értesítette végül őket.

A hölgy igen súlyosan megsérült a lábán, hiszen átment rajta egy több tonnás teherautó. A mentők kórházba szállították, de még így is viszonylag szerencsésen megúszta a hatalmas, pótkocsis teherautóval való találkozást.

Fotó:Kékvillogó.hu/G.K.

A rendőrök végül egy faéket tettek a teherautó bal első kereke elé, amire felhajtott a teherautó, és csak ezután tudták kiszabadítani az alá szorult kerékpárt.

Hirdetés

Fotó/borítókép:Kékvillogó.hu/G.K.

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés