Hirdetés

Gondolkodtató
A rendőrök orra előtt ütközött egy autóval, majd továbbhajtott
A rendőrök orra előtt ütközött egy autóval, majd továbbhajtott
Hirdetés

Balesetet okozott, majd menekülés közben még egy kocsit összetört egy autós Budapesten. Elfogása után kiderült, hogy nemcsak ivott, de a rendőrök kábítószert is találtak nála, jogosítványa viszont nem volt.

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei szeme láttára ütközött egy autós egy másik gépkocsival 2023. augusztus 19-én 11 óra 50 perkor Zuglóban, a Mogyoródi út és Róna utca kereszteződésében.

A sofőr továbbhajtott, figyelmen kívül hagyta az őt követő rendőrautó megállásra felszólító jelzéseit, menekülés közben még egy autóval ütközött, végül az Ajtósi Dürer sor és a Stefánia út kereszteződésében fogták el. A balesetekben senki sem sérült meg.

Az autó ellenőrzésekor a rendőrök kis mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak, a férfinél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, és az is kiderült, hogy a 29 éves román állampolgár vezetői engedéllyel sem rendelkezik.

Hirdetés

A férfit a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást vele szemben. Felelnie kell még engedély nélküli és ittas vezetés miatt, valamint számos közlekedési szabály megsértéséért.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés