Hirdetés

Hírek
A rendőrök kinevették, de Krisztina kipofozta autójából a tolvajokat Ausztriában
A rendőrök kinevették, de Krisztina kipofozta autójából a tolvajokat Ausztriában
Hirdetés

Egy bátor magyar asszony cselekedetén ámul Ausztria, aki múlt hét szerdán szó szerint kipofozta autójából az autótolvajokat – írta meg a Blikk.

Nyárádi Krisztina múlt hét szerdán Linzben a slusszkulcsát a házuk melletti játszótér padján hagyta. Később visszament, ám a kulcs már nem volt ott és döbbenten tapasztalta, hogy autójának is már csak hűlt helye van. Bement a rendőrségre feljelentést tenni, ahol azonban nem hitték el neki, hogy az autóját ellopták.

A bejelentését kezelő rendőr azzal érvelt, hogy senki nem akarna ellopni egy 13 éves Opel Zafirát, ami csupán 2000 eurót, átszámítva 700 ezer forintot ér.

Másfél órán keresztül kellett bizonygatnom, hogy tényleg elvitték az autót, bőgtem, mint egy kisgyerek, mire történt valami előrelépés – magyarázta a lapnak Krisztina.

A hölgy a rendőrségről egyedül indult haza este kilenc óra után, kezében a feljelentés dokumentumaival. Az üres utcán az egyik kereszteződésnél megpillantott egy fénycsóvát.

„Ahogy mentem át a zebrán, odafordultam, és nem hittem el, hogy a saját autómmal állok szemben. Az a három ember olyan nyugalommal gurult oda az én kocsimmal, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga volna.”

Hirdetés

Rettenetesen ideges lettem, nem gondolkodtam, pikk-pakk odaléptem, feltéptem az ajtót, és üvöltöttem, mint egy sakál, hogy ez az én autóm – mesélte.

Nyárádi Krisztina elmondása szerint ütött, ahogy csak bírt „az egyik pofon igen nagyot csattant”. Két utas kiugrott az ajtón, és elrohant, majd a volán mögött ülő is menekülőre fogta.

Krisztina ezután elkezdte üldözni őket, majd inkább a rendőrségre ment. Mint kiderült, a tolvajok megtankolták az autót és cigicsikkeket, üdítősdobozokat is hagytak a kocsiban, a nyomozók így DNS-mintát tudtak venni, jelenleg keresik a tetteseket.

A rendőrök még a történtek után is szkeptikusan álltak a dologhoz. Azt mondták Krisztinának, hogy nem gondolja-e, hogy ez így elég hihetetlen történet. Sokan mondták, hogy ez akár rosszul is végződhetett volna, de én újra megtenném, mondta a lapnak az asszony.

Forrás: Blikk

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés