Hírek
A pirosnál várakozókat kikerülve, ágyugolyóként robogott át a zebrán az opeles
A pirosnál várakozókat kikerülve, ágyugolyóként robogott át a zebrán az opeles
Hirdetés

Hálát adunk az égnek, hogy az alábbi felvételen „csak” egy felettébb tahó sofőrt kell nektek bemutatnunk és nem pedig egy tragédiát. A lámpa hosszú másodpercek óta piros, a kamerás autó várakozik, az úton átlagosnak mondható forgalom. Egy autós kanyarodik, a zebrán gyalogosok kelnek át, amikor az opeles meghúzza a váratlant.

Kikerüli a piros lámpánál várakozókat és áthajt a zebrán, majd bekanyarodik mindeközben majdnem összeütközik a szembesávban a szabályosan kanyarodó autóval.

A felvételen tisztán látható, hogy két gyermek és két felnőtt a gyalogátkelőre lép, alig két másodperccel azután, hogy ágyugolyót vezető delikvensünk úriasan átrobogott rajta. Isteni szerencse, hogy senki nem volt a gyalogátkelőn, amikor a szabályokra fittyet hányó sofőr átszáguldott azon.

Az ilyen sofőröket mindig szívesen látjuk a sokak által kedvelt pofátlan(TAN)ító videókban és bízunk benne, hogy a rendőrség hamarosan díjazni is fogja autósunk lovagias cselekedetét, mert bizony az ilyen ember egy volán mögött egyszerűen ön- és közveszélyes.

Hirdetés

 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés