Hirdetés
Hírek
A Margit hídnál villamos és nyerges vontató ütközött
A Margit hídnál villamos és nyerges vontató ütközött
Hirdetés
Budapesten a Margit híd budai hídfőjénél egy nyerges vontató belehajtott egy villamos oldalába. Egy személy könnyebb sérülést szenvedett.

Csütörtök délelőtt egy menetrend szerint közlekedő 19-es jelzésű villamos és egy nyerges vontató ütközött össze Budapest II. kerületében, a Margit híd budai hídfőjénél.

A BalesetInfo úgy tudja, a nyerges vontató az Árpád híd felől érkezett, amikor a jelzőlámpa szabad jelzésén haladt volna a Bem tér felé, de belekeveredett a szokásos reggeli torlódásba, így nem tudott áthaladni a kereszteződésen, és várakoznia kellett.

Eközben a Margit híd budai hídfője felől a 19-es villamos mellé ért, és szabad jelzésen keresztül hajtott az autók által is használt sávokra. Közben a forgalom is megindult, így a nyerges vontató sofőrje is folytatta az útját, ám közben a jelzőlámpa az autósok számára pirosra váltott. A vontató sofőrje ezt nem láthatta, így a keresztben áthaladó szerelvény bal oldalának ütközött.

AZ ÜTKÖZÉS KÖVETKEZTÉBEN A VILLAMOS OLDALÁN LÉVŐ SZÉLVÉDŐK BEROBBANTAK, ÉS BEESTEK AZ UTASTÉRBE.

Hirdetés

Fotó: baleset-info.hu

A fedélzeten lévő utasok közül egy fiatal lány könnyebben megsérült, az egyik lezuhanó ablaktábla elvágta a lábát. Őt a kiérkező mentők korházba vitték.

Fotó: baleset-info.hu

A villamos és a nyerges vontató sofőrje nem szenvedett sérülést. A vontató sofőrje elismerte felelősségét.

Fotó: baleset-info.hu

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája