Hirdetés
Hírek
A héten nagy erővel vadászik a gyorshajtókra a rendőrség
A héten nagy erővel vadászik a gyorshajtókra a rendőrség
Hirdetés

Országos sebességellenőrzési akciót tart március 21-27. között a rendőrség. Ráadásul március 24-én reggel 6 órától 25-én reggel 6 óráig tartó időszakban minden sebességmérő-eszköz és minden bevethető rendőr az utakon lesz!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) március 21-27 közötti időszakra “Speed” elnevezéssel hirdetett fokozott sebesség ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is kapcsolódik. Így Magyarország egész területén fokozott sebességellenőrzés lesz a héten.

Ezen belül március 24-én reggel 6 órától 25-én reggel 6 óráig nonstop ellenőrzési időszak lesz az úgynevezett 24 órás “Speedmarathon” magyarországi “honosításával”.

Hirdetés

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a Speedmarathon során a rendőrség az állampolgári észrevételek figyelembevételével állapította meg az ellenőrzési pontok helyét. A 24 órás nonstop ellenőrzés ideje alatt, ténylegesen 24 óra időtartamban a rendelkezésre álló valamennyi komplex közlekedési ellenőrzési pontot – vagyis mindegyik fix telepítésű és mobil modern traffipaxot – bevet a hatóság.

Forrás: kreszvaltozas.hu

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája